Käyttöehdot, Work & Meet

Käyttämällä Work & Meet Oy:n palveluja, tiloja ja verkkosivuja sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja. Löydät tietoja palvelustamme workmeet.fi -sivustolta. Varaamme oikeuden muuttaa tietoja ilman erillistä ilmoitusta.


 1. Emme takaa että tilasta löytyy vapaata työ- tai kokoustilaa, jos varausta ei ole tehty.

 2. Tilavarausta voi perua maksutta varausajan alkamiseen asti. Jos peruutusta ei ole tehty ennen varausajan alkamista varauksen kokonaishinta veloitetaan.

 3. Tunnin (1h) varaus oikeuttaa 55 min oleskeluun varatussa tilassa viimeisenä varaustuntina.

 4. Work & Meet Oy ei ole velvollinen antamaan hyvityksiä.

 5. Käyttämällä palveluamme hyväksyt hinnoittelumme.

 6. Olet vastuussa siitä, että sinulla on käyttäjätiliisi liitetty voimassa oleva maksukortti tai laskutussopimus kanssamme. Jos maksukortin veloitus epäonnistuu, lähetämme sinulle sähköpostitse laskun, ja voit joutua maksamaan laskutuksesta aiheutuvia lisäkustannuksia.

 7. Palvelumme käyttäjänä sitoudut maksamaan laskusi ajallaan.

 8. Lue ja hyväksy rekisteriseloste. Käyttäjätietojen turvallisuus on meille tärkeää.

 9. Olet vastuussa siitä, että meille ilmoittamasi tiedot ovat oikeat. Hallinoit itse käyttäjätiliäsi, ja olet myös vastuussa tietosi päivittämisestä.

 10. Olet vastuussa vuokraamistasi tiloista ja niiden irtaimistosta ja korvausvelvollinen vahingoista Work & Meet Oy:n irtaimistolle tai kiinteistölle. Vahingon sattuessa tulee sinun ilmoittaa tästä saman tien henkilökunnalle. Laiminlyönnistä voimme lopettaa käyttäjätiliäsi ilman erillistä varoitusta.

 11. Vieraita saa kutsua ainoastaan huoneen maksimi henkilömäärän mukaan. Jos maksimimäärä ylittyy, veloitamme 10 €/hlö/h + alv 24%. Väärinkäytöstä voimme lopettaa käyttäjätiliäsi ilman erillistä varoitusta.

 12. Olet itse vastuussa vieraistasi.

 13. Kokouksen järjestäjänä tulee sinun lähteä viimeisenä ja varmistua siitä että tilat ovat tyhjät seuraava varausta varten. Jos tilat ovat epäsiistit ja joudumme kutsumaan siivoojan paikalle, veloitamme siitä 75 € + alv 24%.

 14. Olet itse vastuussa omista laitteistasi ja irtaimesta omaisuudesta.

 15. Alkoholituotteiden tai muiden päihteiden tuominen ja nauttiminen on ehdottomasti kielletty. Tiloissamme ei saa esiintyä päihtyneenä eikä muutenkaan niin, että siitä aiheutuu häiriötä. Väärinkäytöstä voimme lopettaa käyttäjätiliäsi ilman erillistä varoitusta.

 16. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa sisätiloissa. Väärinkäytöstä voimme lopettaa käyttäjätiliäsi ilman erillistä varoitusta.

 17. Säilytä kulkulupasi varmassa tallessa. Kulkulupa on henkilökohtainen.

 18. Jos epäilet että kulkulupasi on joutunut vääriin käsiin tulee sinun ilmoittaa tästä saman tien Work & Meet Oy:n henkilökunnalle.

 19. Sinun ei tule päästää ketään sisään joka ei ole vieraasi. Jos näin tapahtuu, tulee sinun ilmoittaa tästä saman tien Work & Meet Oy:n henkilökunnalle. Väärinkäytöstä voimme lopettaa käyttäjätilisi ilman erillistä varoitusta.

 20. Work & Meet Oy:n tiloja saa ainoastaan käyttää aukioloaikoina. Jos aiheutat hälytyksen ja sen seurauksena vartijakäynnin, veloitamme siitä 75 € + alv 24%. Väärinkäytöstä voimme lopettaa käyttäjätiliäsi ilman erillistä varoitusta.

Work & Meet Oy, 1.2.2017

Valitse ajankohta

Vahvista varaus syöttämällä sähköpostiosoitteesi

Hinnat arvonlisäverottomia. Täyttämällä tietoni suostun Work & Meetin käyttöehtoihin